Vardagen

Ridebrain – allt för och om skidåkning

Ridebrain – allt för och om skidåkning

Det räcker med att se en bild från en alptopp för att genast drömma sig bort till en härlig skidsemester. Vill du lära dig mer om skidorter världen över, om utrusning för skid- och snowboardåkning eller kanske unna dig något nytt finns allt samlat hos Ridebrain. En komplett sida för skidfantasten eller för den som letar inspiration lika väl som matnyttig information inom det alpina, helt enkelt.

Allt som behövs för ett lyckat åk

Oavsett om du har ett nyfunnet intresse för skidåkning eller om det hängt med dig hela livet är det alltid roligt att inspireras och lära sig mer. På Ridebrain finns många spännande texter – bland annat senaste nyheter inom alpinsporten, artiklar om kändisarna, tester av utrustning och produkter och massor med annat. 

På sidan finns dessutom otroligt snygga bilder och videoklipp att inspireras av. Texterna är dock på engelska men inga problem att läsa och förstå för den som är hyfsat bekant med språket.

Vilken skidort väljer du?

Ibland är det svårt att välja plats när det är dags att bege sig iväg på skidsemester. Blir det samma som ifjol eller kanske något helt nytt? Navigera dig fram under kategorin ”Spots” på Ridebrain och läs om spännande skidorter både i och utanför Sverige. Några av dom som presenteras på sidan är:

  • Åre
  • Hemavan
  • Trysil (Norge)
  • Cervinia (Italien)
  • Chamonix (Frankrike)

Är du sugen på en långresa finns information om stora skidorter även i USA och Kanada. Trivs du bättre hemmavid kan du läsa på om orterna i Sverige för att veta vilken som passar dig bäst. Kanske hittar du något du inte visste fanns, men som visar sig bli din nya favorit?

Ridebrain shop

Ridebrain är inte bara en sida fylld med inspiration, snygga bilder och information om olika skidorter. Här finns även en shop innehållandes allt man kan tänkas behöva – alltifrån avancerad skidutrustning till glasögon och kläder. Här finns kända kvalitetsmärken och utrusning som passar för extremåkaren lika väl som amatören. I shopen finns även en barnavdelning samt en avdelning för den som vill kombinera sportandet bland bergstopparna med löpning.

Klicka in under kategorin ”Gear shop” för att ta del av det generösa utbudet för vintersport. Kanske hittar du ett fynd att ta med på din nästa skidsemester.