Vardagen

Köp ditt förtält till husvagnen hos Svenska Tält

Köp ditt förtält till husvagnen hos Svenska Tält

Det svenska familjeföretaget Svenska Tält är beläget på nordliga breddgrader, närmare bestämt i Dorotea. Företaget har funnits sedan 1983 och är faktiskt den enda tältfabriken i hela Norden. Det är ett kvalitetsmedvetet företag som både designar sina produkter och tillverkar dem i Sverige. Handarbete och högteknologiska lösningar kombineras i fantastiska produkter som underlättar din fritid med husvagn eller husbil. Genom detta kommer du också att få en hög kvalitet på produkterna.

Svenska Tält är dessutom även väldigt serviceinriktade och anser att inget är omöjligt. Det är inga problem att få kontakt med företaget om du undrar över något kring de produkter som de säljer. De ger dig en personlig service med en flexibilitet och ansvarskänsla. Syftet är att bygga en god och långsiktig relation med dig.

Detta hittar du hos Svenska Tält

Svenska Tält erbjuder dig olika typer av produkter som är tänkta att passa för just dina behov. Tanken är att din fritid med din husvagn- eller husbil ska bli så enkelt och smidigt som möjligt. Hos företaget hittar du följande produkter:

  • Förtält till husvagn. Inom denna kategori av produkter hittar du olika slags förtält som passar olika slags husvagnar. Du kan till exempel finna förtält som fungerar till sommaren, vintern eller varför inte året runt?! Det finns olika storlekar och utföranden för att passa just din husvagn och dina behov.
  • Förtält till husbil. Även i denna produktkategori finner du olika slags förtält till just din husbil. Det finns till exempel husbilstält och sidor och front till husbilsmarkis.
  • Markiser och vindskydd. Du finner bland annat markiser för gavel eller dörr, i olika storlekar och för vinterförhållanden om du är i behov av det.
  • Tillbehör. Här hittar du produkter som bland annat förrådstält i olika storlekar, skyddsprodukter, stativ och reservdelar som passar din husbil eller husvagn.
  • Tält- och innermattor till husbil och husvagn. Här finns mattor som är slitstarka och som dessutom finns i olika bredder, längder och färger. Du kan få en innermatta som sys upp efter dina specifika önskemål och som dessutom tål golvvärme.

Du hittar återförsäljare för de produkter som du söker runt om i hela Norden!