Vardagen

Snygga idrottsskor

Snygga idrottsskor

Tekniken när det gäller designen av olika idrottsskor går ständigt framåt, och i dagens läge gäller det inte bara att skaffa ett par skor som ser snygga ut, utan du kan få en mängd olika praktiska funktioner på köpet – mjuka gelpadsulor som formas efter foten och maximerar dämpning – eller memory foam designad för att dina fötter ska må bra precis hela dagen. Du kan också välja modeller som blivit specialdesignade för att maximera din prestation när det gäller olika sporter, som till exempel basket, fotboll eller tennis.

Stora trender håller nivå

När det gäller trender så är retromodellerna de mest populära och efterfrågade – och sanningen är att det finns vissa modeller som vi sett någon gång på film men fortfarande suktar efter. Välkända skor som inspirerar är bland andra dessa.

  • Forrest Gumps snygga rena Nike Cortez Fly Motion sneakers. Kombinerade med hans beige dräkt blev han bilden av elegansen själv.
  • Beatrix Kiddos gula Onitsuka Tiger Mexico 66, som råkade passa perfekt till hennes svartrandiga gula dräkt – vad kunde vara coolare än det?
  • David Starskys combo i Starsky and Hutch – vem sade att sneakers inte passade till läderjackor? I sina Adidas Men´s Dragon gjorde han modehistoria.
  • Brian Johnsons snygga blågula Nike Internationalist i filmen The Breakfast Club.

Skor vilka tagit världen med storm

Du som älskar skönt och praktiskt mode vet redan att sneakers tar första plats på listan av skor som passar till vad som helst, och som får fötterna att må bra 24/7. Det finns massor med olika coola modeller du kan välja bland – innovativa och klassiska, coola och reserverade, ungdomliga samt lite mer seriösa modeller. Det finns vardagssneakers och idrottssneakers, och självklart modellerna som du kan använda hela tiden och kombinera med allt.

Här finns ett stort utbud skor där både stilbildare och nya varianter visas upp! Att hitta rätt skor är idag en fråga om att välja bland flera modeller och genre. Det finns definitivt någonting för de allra flesta men att välja vilken sko som bäst funkar med din stil och smak är någonting som kräver tid och eftertanke. Kanske är det en orsak till att allt fler handla över internet?